16 Nisan 2013 Salı

Hacklink Alırsam Sitem Ceza Alırmı ?

 
hacklink almak istiyorum, hacklink nedir, hacklink
Hacklink, Hacklink satış

 

 Hacklink Nedir ?


Daha önce hacklink satış sayfamda bu konuyla ilgili açıklama yapmıştım ilgili sayfaya gitmek için tıklayın hacklink

Hacklinkin Amacı Nedir   ve neden hacklink alınmalı.




Hacklinkin webmasterleri en çok cezbeden tarafı,  A sitesinden normal olarak baglantı linki ( backlink ) almak istediginizde fiyatı 100 tl ise  A sitesiyle hemen hemen aynı eş degerde olup Hacklink satışı yapılan B sitesinden 50 tl gibi yarı, yarıya bir fiyatla link alabilirsiniz.

Hacklink alırsam siteme arama motorları ceza verir mi ?
hem EVET hem HAYIR  bunu size öyle açıklayım.

İşin evet tarafı :


Hacklink satışını  tek iş degilde, ek iş olarak yapan arkadaşların bu işe ilgisi sizce ne kadar olabilir ki  ? ( öncelikle bunu kendinize sorun. ) , Bu işi piyasada hakkıyla yapan çok az insan var, bir elin 5 parmagını geçmez diyebilirim. bu işe ilgisiz olan sadece parayı kovalayan kişilerden alacagınız linkler sitelerinizi arama motorlarında cezalı duruma düşürür. Bazı arkadaşlar msn, skype yada facebook adresimi ekleyerek bana ulaşıyor ve benden GOV, EDU  uzantılı devlet, üniversite sitelerinden link istiyorlar kendinilerine bu linkleri ne yapacagını sordugumda örnegin adult sitem için link alıyorum yada oyun sitem, film sitem için diyorlar siz bir kere baştan kaybediyorsunuz helede bu işi para için yapan bu işte para kovalayan ne vurursam kardır kafasında olan insanlardan link alıyorsanız 2. kaybınızı vermiş oluyorsunuz.

Mantıklı düşünürsek bir ÜNİVERSİTE yada DEVLET sitesinin bir oyun, warez, adult v.b içerikli sitelere link vermesi mümkünmüdür ? belki makale içinde evet ama  bir sitenin tüm sayfalarında görünecek şekilde ( footer )  link vermesi mümkün degildir. ve arama motorlarıda bu ayrıntıları gözardı etmiyor sanmayın. .!!! Bu konulara çok dikkat ediyorlar,  heleki Google arama motoru artık bu konuda kendini iyice aştı ve neredeyse 3 haftada bir arama motorunu güncelliyor bu gibi mantık dışı çalışma yapan internet sitelerine ceza veriyor, aramalardan çıkartıyor, sıralamalarıını düşürüyor, kısaca perte çıkartıyor.

Hacklinkte en önemli konu link alınan sitenin saglam olmasıdır, saglamlıktan kastım  örnegin A sitesine eklenen linkin en az 1 ay  o sitede ekli kalması gerekli, link eklenen sitede linkleriniz ekle kaldır yapılırsa sitenizin ceza alması, arama motorlarındaki sıralamada kelimenizde  gerilemesi kaçınılmaz olacaktır.

İşin HAYIR tarafı :


1 ) Link aldıgınız siteden linkleriniz ekle kaldır olmazsa,
2 ) Mantık dışı  üst yazıda ( işin evet tarafı kolon ikide ) bahsettgim gibi çalışma yapmazsanız örnegin yeni sitelerinize ÜNİVERSİTE, DEVLET sitelerinden link almassanız
3)  Bu işte benim gibi  tecrübeli , hacklink satış işini uzun zamandır yapan ve bu işi, EK iş olarak degil TEK iş olarak yapan bir arkadaşla çalışırsanız
4 ) Link eklettiginiz sitelerde linkleriniz uzun süre kalırsa

Siteleriniz arama motorlarında ceza almaz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder