22 Şubat 2013 Cuma

Hacklink ( Blackhat Seo ) Backlink



HACKLİNK & BACKLİNK

Hacklink, son zamanlarda gündemden düşmeyen bir konu olarak sistemde yer almaktadır. İşlemlerin aynı olduğu, sitelerin yükselmesi için yapılan backlink ile benzetilen hacklink, farklı amaçlar doğrultusunda ilerleme kaydetmektedir. Backlink  ( white seo ), yasal yollardan sitenizi yükseltmeye yönelik çalışmalar yapmaktadır. Bu uygulamada siteniz yükselir ancak biraz vakit alabilir.

Hacklink ( blackhat seo ) ise yükselmekte olan veya yüksekte olan bir sitenin güvenlik açıklarından yararlanarak kendi sitenizin linkini eklemekle gerçekleşir. Bu sayede siteniz arama motorlarında hızlı bir biçimde yükselerek kazancınızı arttırmaktadır. Her ne kadar yasal olmadığı söylense bile birçok kişi tarafından hacklink işlemi gerçekleştirilmektedir.

Hacklink ile sitenizi yükseltmek istiyorsanız, farklı profesyonel kişilerden yardım alabilirsiniz. Sitelerin farklı değerlerine göre fiyat sıralaması olan hacklink sizler için sunulmaktadır.Siteleriniz için hacklink almak istiyorsanız hacklink satış sayfamızı ziyaret ederek iletişim adresimi ekleme ile yada yorum bırakarak bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder